Μια νεαρή ερευνήτρια στον χώρο της ενημέρωσης αλλά και με δραστηριοποίηση στην πολιτική επικοινωνία φεύγει σε αναζήτηση νοήματος στα πολύπλοκα και φορτισμένα χρόνια που ζούμε.
Οι κοινωνικές μεταβολές που φέρνει η περίοδος, οι μετακινήσεις και "εκτοπίσεις" στο πολιτικό φάσμα, η επανεξέταση της σχέσης με την πολιτική, αλλά και η εικόνα της Αθήνας ως μεγεθυντικός φακός, η αλληλεπίδραση με τον δημόσιο χώρο, και το (αντιφατικό) περιβάλλον των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, όλα αυτά συνθέτουν την αμήχανη ατμόσφαιρα μιας εποχής.
Και... προστίθενται πάντα οι πόθοι, τα όνειρα: κάποιες διέξοδοι που βοηθούν το πέρασμα στην επόμενη μέρα.
Σας ενημερώνουμε ότι επειδή το μήνα Άυγουστο οι περισσότεροι Εκδοτικοί Οίκοι είναι κλειστοί καλέστε μας στο 210 300.86.66 για να ενημερωθείτε αν το βιβλίο που θέλετε είναι διαθέσιμο!