Ο Γκριζοράχης και η Μίλι ανακαλύπτουν επιτέλους την παλιά περιοχή της Φυλής του Κεραυνού, αλλά οι Δίποδοι έχουν καταστρέψει μέχρι και το τελευταίο δέντρο στο άλλοτε πανέμορφο δάσος. Ο Γκριζοράχης φοβάται πως όλοι οι σύντροφοί του είναι νεκροί ή αιχμάλωτοι των Δίποδων - η Μίλι όμως επιμένει ότι πρέπει να συνεχίσουν την αναζήτηση. Αλλα ο κίνδυνος καραδοκεί ακόμα σε κάθε σκιά... και ο Γκριζοράχης ανησυχεί μήπως εκείνος και η Μίλι είναι χαμένοι σε ένα ταξίδι δίχως τέλος ή επιστροφή.
Η επιτυχημένη σειρά μυθιστορημάτων, που συναρπάζει εκατομμύρια παιδιά κάθε ηλικίας σε ολόκληρο τον κόσμο, τώρα και σε manga!
Σας ενημερώνουμε ότι επειδή το μήνα Άυγουστο οι περισσότεροι Εκδοτικοί Οίκοι είναι κλειστοί καλέστε μας στο 210 300.86.66 για να ενημερωθείτε αν το βιβλίο που θέλετε είναι διαθέσιμο!