Τα διηγήματα του Άγγελου Σερέτη έρχονται να µας θυμίσουν πως δίπλα στον στιλπνό και ρηχό σημερινό κόσμο, όπου τα πάντα κρίνονται από το χρήμα και την κοινωνική επιτυχία, υπάρχουν και οι απλοί, συνηθισμένοι άνθρωποι, που ζούν και μοχθούνε κοντά µας.
Ο Άγγελος Σερέτης παρατηρεί αυτούς τους απλούς ανθρώπους και μας τους περιγράφει καλοπροαίρετα, συχνά με χιουμοριστική διάθεση και σε πολλά σημεία δείχνει πως τον θέλγει το απροσδόκητο και το απρόοπτο.
Σε όλα τα διηγήματά του ο συγγραφέας, χωρίς ρητορικές φιοριτούρες και μεγάλα λόγια, μιλάει για την ντομπροσύνη και την αξιοπρέπεια των απλών ανθρώπων τα πάθη και τους καημούς τους που δεν έχουν τελειωμό.
Σας ενημερώνουμε ότι επειδή το μήνα Άυγουστο οι περισσότεροι Εκδοτικοί Οίκοι είναι κλειστοί καλέστε μας στο 210 300.86.66 για να ενημερωθείτε αν το βιβλίο που θέλετε είναι διαθέσιμο!