Στο ερώτηµα εάν σε ένα θρίλερ είναι πιο τροµακτικό να διαισθάνεσαι τον κίνδυνο από την αρχή αλλά να ανακαλύπτεις τον εχθρό στο τέλος της ιστορίας ή να γνωρίζεις τον εχθρό από την αρχή και να προσπαθείς να του ξεφύγεις, το βιβλίο αυτογνωσίας ”ο Μπαμπούλας κάτω από το Κρεβάτι σου” επιλέγει τη δεύτερη εκδοχή.
Είναι η περιπέτεια γνωριµίας µε τον εαυτό µας, µε τις άγνωστες και συχνά σκοτεινές πλευρές του, αλλά και του τρόπου τιθάσευσης αυτού του «µπαµπούλα», ώστε αποκτώντας τον έλεγχό του να γίνουµε πρωταγωνιστές στο έργο ανάταξης και ανάδειξης των αρετών και δυνατοτήτων µας.
Ένα βιβλίο αυτογνωσίας για να µη γίνεσαι έρµαιο
όσων σε τροµάζουν
Ευχάριστο, διεισδυτικό, αναλυτικό αλλά καθόλου βαρετό, το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου το διαβάζεις και το ξαναδιαβάζεις, ανατρέχοντας σε αυτό κάθε φορά που αισθάνεσαι ότι οι δυνατότητές σου έχουν όρια και τα όνειρά σου φρένα!
Τίνα Μεσσαροπούλου, Δηµοσιογράφος