Στη Γρηγορούπολη γίνονταν όλα πολύ γρήγορα. Οι άνθρωποι μεγάλωναν γρήγορα, περπατούσαν γρήγορα, έτρωγαν γρήγορα, δούλευαν γρήγορα. Ακόμα και ο ύπνος τους ήταν πολύ γρήγορος γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να προλάβουν! Τι ήθελαν όμως να προλάβουν;
Το μυστήριο αυτό έρχεται να λύσει ο Ευτύχιος Φον Ατάραχος, ο οποίος ως δια μαγείας προσγειώθηκε στο μεγάλο ρολόι της πόλης. Θα καταφέρει όμως να επιβιώσει ο ίδιος στους βιαστικούς ρυθμούς της μυστήριας πολιτείας; Θα γίνει αποδεκτός από τους κατοίκους της; Ποιος είναι ο ρόλος που θα διαδραματίσει στην εξέλιξη της ιστορίας; Η ιστορία αυτή είναι γεμάτη ανατροπές που μένει να τις ανακαλύψεις!
Σας ενημερώνουμε ότι επειδή το μήνα Άυγουστο οι περισσότεροι Εκδοτικοί Οίκοι είναι κλειστοί καλέστε μας στο 210 300.86.66 για να ενημερωθείτε αν το βιβλίο που θέλετε είναι διαθέσιμο!