Φωτοπαρακείμενα", με όση ετυμολογική και συνδηλωτική διαφάνεια μπορούσε να επιστρατεύσει ο νεολογισμός, ονόμασε ο Άρις Γεωργίου τα γραφτά του που αφορμή έως κατάληξή τους είχαν φωτογραφικές εικόνες, ήδη από το ομώνυμο Βιβλίο του των εκδόσεων του Εντευκτηρίου το 1992. Με τίτλο "Ανέκαθεν και τουναντίον" ακολούθησε το 2015 η έκδοση της Εστίας με 65 τέτοια "διπλά" εγχειρήματα.
Τρεις δεκαετίες αργότερα τα 55 "φωτοπαρακείμενα" αυτού του τόμου εξακολουθούν να τον πολιορκούν εντός επικράτειας φωτογραφίας και Θεσσαλονίκης, εκτός γεωγραφικών ορίων της χώρας του και επί τα αυτά ζητήματα μνήμης, θυμικού, ερωτηματικών ή και βεβαιοτήτων.
Σας ενημερώνουμε ότι επειδή το μήνα Άυγουστο οι περισσότεροι Εκδοτικοί Οίκοι είναι κλειστοί καλέστε μας στο 210 300.86.66 για να ενημερωθείτε αν το βιβλίο που θέλετε είναι διαθέσιμο!