Στον τόµο περιέχονται κείµενα για κάποια από τα βιβλία που έχει συστήσει ο Ν. Βαρμάζης σε αναγνωστικό κοινό στην Κατερίνη και στη Θεσσαλονίκη.
Τα περισσότερα είναι βιβλία γνωστών λογοτεχνών και επιστηµόνων, κάποια όµως ανήκουν σε νέους ανθρώπους.
Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τα κείµενα συµπληρώνουν τον γραπτό λόγο και ζωντανεύουν στιγµές των βιβλιοσυστάσεων.
Είναι πολύ φυσικό τα κείµενα των βιβλιοπαρουσιάσεων να εκφράζουν τις απόψεις, το γούστο, τις εκτιµήσεις του συγγραφέα για κάτι που διάβασα και µου άρεσε λιγότερο ή περισσότερο.
Με τις απόψεις αυτές, είναι επίσης πολύ φυσικό, να συµφωνεί ή να διαφωνεί κανείς.
Γιατί ισχύει πάντοτε το λατινικό: «de gustibus et de coloribus non disputandum» ή η άποψη του Πρωταγόρα «χρηµάτων πάντων µέτρον άνθρωπος».
Σας ενημερώνουμε ότι επειδή το μήνα Άυγουστο οι περισσότεροι Εκδοτικοί Οίκοι είναι κλειστοί καλέστε μας στο 210 300.86.66 για να ενημερωθείτε αν το βιβλίο που θέλετε είναι διαθέσιμο!