Οι άνθρωποι έχουν βαθειά ανάγκη για σύνδεση, αν νιώσουν αποκομμένοι, υποφέρουνε. Άλλες φορές φαίνονται αποκομμένοι ακόμη κι όταν περιτριγυρίζονται από άλλους. Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι, υπάρχουν οι φυσικοί κύκλοι, τα δάση, τα βουνά, η θάλασσα, οι εκτάσεις από λιβάδια σπαρμένα με αγριολούλουδα, υπάρχουν οι άλλοι άνθρωποι. Τι συμβαίνει λοιπόν, αν κάποιος νιώθει τους άλλους διαφορετικά;
Ο συγγραφέας, μέσα από τις είκοσι δυο σύντομες ιστορίες του, με επιδεξιότητα, με μια διαδικασία που απαιτεί συναισθηματικές αλληλεπιδράσεις, συνδέεται μαζί τους.
Σας ενημερώνουμε ότι επειδή το μήνα Άυγουστο οι περισσότεροι Εκδοτικοί Οίκοι είναι κλειστοί καλέστε μας στο 210 300.86.66 για να ενημερωθείτε αν το βιβλίο που θέλετε είναι διαθέσιμο!